'Corona' en hoe wij hulp blijven bieden

De coronacrisis: hulp via persoonlijke gesprekken, afgewisseld met gesprekken via beeldbellen

Onze praktijk gaat vanaf maandag 12 oktober weer open en dat betekent dat we vanaf die dag weer gesprekken met cliënten op onze praktijk gaan voeren. Dat gaan we op de volgende manier doen: wij gaan het beeldbellen en face-to-face voeren van gesprekken afwisselen. Het kan dus zijn dat je de ene afspraak met jouw behandelaar gaat beeldbellen en de volgende afspraak face-to-face zal plaatsvinden. Dit wordt per keer afgestemd met jouw behandelaar.

 

Overleg binnen ons team

We hebben in ons team uitgebreid gesproken hoe we de hulp aan onze cliënten in deze bijzondere tijd zo goed mogelijk kunnen inrichten met inachtneming van alle maatregelen van de overheid en het RIVM.

 

Veiligheid voor jou en voor ons staat voorop

Uit dat overleg is gekomen dat we face-to-face gesprekken op onze praktijk gaan afwisselen met online consulten, afhankelijk van elke situatie. Wij willen de gesprekken zo goed en veilig mogelijk laten verlopen om de gezondheid van onze medewerkers en jou als cliënt te kunnen waarborgen.

 

Belangrijk: lees de punten hieronder

Wij hebben hiervoor naast de basisinstructies een aantal punten die wij willen benadrukken:

  1. In de wachtkamer is het dragen van een mondkapje verplicht.
  2. Als je klachten hebt of met iemand in contact bent geweest die positief is getest op corona, kom niet naar de praktijk en laat dit tijdig aan jouw behandelaar weten. De afspraak kan worden doorgezet via beeldbellen.
  3. Wij voeren bij elke sessie een korte gezondheidscheck uit. Wanneer je toch met klachten op de praktijk aanwezig bent, zijn wij helaas verplicht je naar huis te sturen en een nieuwe sessie in te plannen.
  4. Verlaat de praktijk via de achterdeur (zie bordjes op de gang).

Wanneer het jouw wens is om de gesprekken via een beeldbelprogramma voort te zetten, laat ons dit dan even weten per telefoon of per e-mail.

Wanneer er nog vragen zijn, horen wij het graag,

 

Basisinstructies van ons openingsbeleid »

 

Onze bereikbaarheid

Onze praktijk is bereikbaar telefonisch (030 666 90 00) en via e-mail. Heb je vragen of maak je je zorgen, neem dan bij voorkeur via e-mail contact met ons op. Nogmaals: het centrale mailadres is: secretariaat@depsychotherapiepraktijk.nl.